Postituslistan jäsenyyden asetukset

's liittymistilanne, salasana, ja postituslistan asetukset.

Jäsentietojen muuttaminen
Voit vaihtaa osoitettasi, jolla olet liittynyt postituslistalle, kirjoittamalla uuden osoitteen alapuolella olevaan kenttään. Huomioi, että tulet saamaan vahvistuspyynnön uuteen osoitteeseesi ja muutos pitää hyväksyä, ennen kuin se suoritetaan.

Confirmations time out after about .

Voit myös halutessasi asettaa tai vaihtaa nimesi. (esim. Ville Virtanen).

Jos haluat tehdä jäsenyystietojesi muutoksen kaikille listoille, joille olet liittynyt , laita rasti Muuta kaikkiin ruutuun.

Uusi osoite:
Uusi osoite uudestaan:
Nimi (vapaaehtoinen):

Muuta kaikkiin listoihin

Eroaminen Näytä muut liittymätiedot
Aseta liittymistarkistusnappi??? aktiiviseksi ja paina tätä nappia erotaksesi tältä postituslistalta. Varoitus: Tämä toimenpide suoritetaan välittömästi!

Voit katsoa millä postituslistoilla, joissa olet jäsenenä. Käytä tätä, mikäli haluat tehdä samat jäsenyystietojen muutokset myös muille postituslistoille, joille olet liittynyt.

Salasana

Oletko unohtanut salasanasi?

Paina tätä valintaa, niin salasanasi lähetetään siihen osoitteeseen, jonka olet ilmoittanut listalle liittyessäsi.

Vaihda salasana

Uusi salasana:
Uusi salasana uudestaan:

Muuta kaikkiin.

Postituslistan jäsenkohtaiset määritykset

Nykyiset arvot on tarkistettu.

Huomioi, että joissakin valinnoissa on Muuta kaikkiin määritysmahdollisuus. Tämän kentän rastittaminen aiheuttaa sen, että muutokset tehdään kaikille postituslistoille, joihin olet liittynyt. Klikkaa ylläolevaa Näytä muut liittymätiedot -valintaa nähdäksesi, mille muille postituslistoille olet liittynyt.

Viestin lähetys

Aseta tämän arvoksi Päällä saadaksesi tälle listalle lähetetyt viestit. Aseta arvoksi Pois jos et halua saada vähään aikaan viestejä itsellesi (esim. lähdet lomalle). Mikäli asetat viestien tulon pois päältä, älä unohda loman jälkeen laittaa sitä takaisin päälle!

Päällä
Pois

Muuta kaikkiin

Koontitilan asetus

Jos asetat koontitilan päälle, saat postisi koostettuna yhdeksi kokoelmaviestiksi kerran päivässä, etkä erikseen jokaista lähetettyä postia. Jos koontitila muutetaan pois päältä, saat viimeisen koontilähetyksen heti.

Pois
Päällä
MIME-tyyliset tai tavalliset tekstikoonnit

Sähköpostiohjelmistosi joko tukee tai ei tue MIME-tyylisiä koonteja. Yleensä MIME-tyyliset koonnit ovat parempia, mutta jos esiintyy ongelmia niiden lukemisessa, valitse pelkät tekstikoonnit.

MIME
Teksti
Haluatko saada listalle lähettämäsi postit itse?

Tavallisesti saat kopion jokaisesta tälle listalle lähettämästäsi viestistä. Jos et halua saada kopiota omista viesteistäsi, aseta arvoksi Ei.

Ei
Kyllä
Haluatko saada kuittauksen listalle lähettämästäsi viestistä?

Ei
Kyllä
Lähetetäänkö tämän listan salasanasta muistutus?

Kerran kuukaudessa saat viestin, joka sisältää kaikkien niiden postituslistojen salasanat, joille olet tällä postituslistapalvelimella liittynyt. Voit asettaa tämän muistutuspyynnön pois päältä tietylle listalle, valitsemalla Ei. Jos asetat salasanamuistuksen pois päältä kaikista listoista, joille olet liittynyt, et saa ollenkaan salasanamuistusviestiä.

Ei
Kyllä

Muuta kaikkiin

Piiloutuminen jäsenlistalta?

Kun joku katselee listan jäsenluetteloa, normaalisti sähköpostiosoitteesi näkyy (in an obscured muoti to estää roskapostin harvesters). Mikäli et halua sähköpostiosoitteesi näkyvän tällä jäsenlistalla, valitse arvoksi Ei.

Ei
Kyllä
Oletuskieli?

Mihin aihepiireihin haluaisit liittyä?

Valitsemalla yhden tai useamman aihepiirin, voit filteroida postituslistasi liikennettä, eli saat vain osan viesteistä. Jos viesti täyttää valitsemasi aihepiirin kriteerit, saat viestin, muuten et.

Mikäli viesti ei sovi mihinkään valitsemaasi aihepiiriin, postin lähetys riippuu niistä säännöistä, joille ylempänä asetit arvot. Ellet valitse yhtään aihepiiriä tai mielenkiinnon kohdetta, saat kaikki postituslistalle lähetettävät viestit.

Haluatko saada viestin, joka ei sovi mihinkään valitsemaasi aihepiiriin?

Tällä arvolla on merkitystä ainoastaan jos liityit vähintään yhteen yläpuolella olevaan aihepiiriin. Se luonnehtii oletussäännöt sellaisen viestin lähetykselle, joka ei sovi mihinkään valitsemaasi kategoriaan. Mikäli olet valinnut Ei viestiä ei lähetetä sinulle, ellei se sovi mihinkään aihepiirin "ehtoihin". Valitsemalla Kyllä myös ei-sopivat viestit lähetetään sinulle.

Ellei mitään aihepiiriä tai mielenkiinnon kohdetta ole valittu yläpuolella, niin kaikki postituslistalle tulevat viestit lähetetään sinulle.

Ei
Kyllä