Tällä sivulla on nykyiset pyynnöt, jotka kaipaavat ylläpitäjän hyväksymistä postituslistalle %(listaname)s. Ensin näytetään listat, joissa on jäseneksi hyväksymispyyntöjä (jos niitä yleensä on), sen jälkeen näytetään mikäli postituslistoille on tulossa viestejä, jotka odottavat hyväksymistäsi.

Jokaiseen jäseneksi hyväksymispyyntöön, valitse Evätty tai Hyväksytty. Jos eväät pyynnön, voit halutessasi lisätä oheiseen tekstilaatikkoon syyn miksi näin kävi.

Jokaisen odottavan postin kohdalla, valitse toiminto oheisesta listasta

Valitse Säilytä vaihtoehto, jos haluat tallentaa kopion tästä viestistä ylläpitäjän sivulle. Tämä on käytännöllistä loukkaavien viestien kohdalla. Valitse Jälleenlähetys vaihtoehto ja täytä kenttä kenelle viesti lähetetään, jos haluat lähettää viestin jollekin, joka ei kuulu listalle.

Kun olet saanut kaiken valmiiksi, klikkaa tämän sivun ylä- tai alalaidassa olevaa Hyväksy muutokset valintaa. Tämä valinta toteuttaa kaikki ylläpitäjän valitsemat toiminnot, jotka olet halunnut suoritettaviksi. Jos et halua tehdä valintaa jonkin pyynnön suhteen, jätä kaikki valintakentät tyhjiksi, tällöin ko. pyyntöä ei poisteta odottavasta tietokannasta. Voit myös