Ylläpitäjän pyynnöt kootaan yhdeksi kahdesta eri kohteesta, yhteenvetosivulta,ja details yksityiskohtasivulta. Yhteenvetosivu sisältää vahvistusta odottamassa olevat listalle liittymis- ja irtisanoutumispyynnöt, sekä hyväksymistä odottavat postit, jotka on ryhmitelty lähettäjän osoitteen mukaan. Yksityiskohtasivu sisältää tarkemmat tiedot kaikista hyväksymistä odottavista viesteistä, sisältäen viestien otsikot ja osan viestin tekstiä.

Seuraavat toimenpiteet ovat mahdollisia kaikilla sivuilla:

Odottavissa viesteissä aseta päälle Säilytä valinta jos haluat säilyttää kopion viestistä ylläpitäjän sivulla. Toiminto on hyödyllinen loukkaavien postien kohdalla, jotka haluat tuhota, mutta joista sinun tarvitsee säilyttää tallennettua tietoa myöhempää tarkastelua varten.

Laita päälle Lähetä eteenpäin valinta, ja täytä vastaanottajan osoitekenttä, jos haluat lähettää viestin jolle kulle, joka ei kuulu listalle. Muuttaaksesi odottavaa viestiä ennen kuin se lähetetään listalle, sinun pitää lähettää sen ensin itsellesi (tai listan omistajille) ja hävittää alkuperäinen viesti. Sitten kun viesti näkyy viestilaatikossasi, tee muutoksesi ja lähetä viesti uudelleen listalle, siten että se sisältää Hyväksytty: otsikon sekä listan salasanan sen arvona. Se on kunnon netiketti tässä tapauksessa sisällyttää huomautus viestiin siitä närkästyksestä, että olet joutunut muuttamaan tekstiä.

Yhteenvetosivulla voit myös lisätä sähköpostin osoitteen lähettäjä filterointiin. Lähettäjä filtereitä on selitetty lähettäjän filterointi yksilöintisivulla, ja arvo voi olla yksi seuraavista: Hyväksy automaatisesti (Hyväksytyt), Odottaa automaattisesti (Odottavat), Hylätään automaattisesti (Hylätyt), tai Tuhotaan automaattisesti (Tuhotut). Tämä arvo ei ole mahdollinen, jos osoite on jo yksi lähettäjän filtterointi -osoite.

Kun olet saanut kaiken valmiiksi, klikkaa sivun ylä- tai alalaidassa sijaitsevaa Hyväksy muutokset näppäintä. Tämä näppäin suorittaa kaikki valitut toimenpiteet kaikille ylläpitäjän pyynnöille, joista olet päätöksen tehnyt.

Paluu yhteenvetosivulle.