Personlig medlemside for på listen

Medlemsstatus, Adgangskode, og indstillinger for på mailinglisten .

Skifte email-adresse på
Du kan udskifte den email-adresse du har tilmeldt dig listen med ved at skrive en anden email-adresse i felterne nedenfor. Bemærk at en E-mail med nærmere instruktioner så vil blive sendt til den nye adresse. Ændringerne træder ikke i kraft før du har bekræftet dem. Du har til at bekræfte ændringen.

Du kan også angive eller ændre dit navn på listen (f.eks Holger Danske).

Vælg Ændre alle lister hvis du vil ændre din email-adresse for alle de mailinglister du er tilmeldt på .

Ny email-adresse:
Email-adresse en gang til:
Dit navn (valgfrit):

Ændre min email-adresse på alle lister jeg er medlem af

Afmelde dig Andre lister du er medlem af på
Kryds af i afkrydsningsboksen og Klik på knappen for at afmelde dig denne mailingliste. BEMÆRK: Du vil straks blive afmeldt listen!

Du kan vælge at se alle lister du er tilmeldt, så du kan foretage de samme ændringer på flere lister på en gang.

Din Adgangskode til

Har du glemt din adgangskode?

Tryk på denne knap for at få din adgangskode tilsendt via E-mail.

Skift Adgangskode

Ny Adgangskode:
Ny Adgangskode en gang til:

Skift adgangskode for alle de lister jeg er medlem af på .

Dine indstillinger for

Følgende indstillinger er gældende.

Bemærk at der ved nogle af indstillingerne er mulighed for at vælge Brug på alle. Vælger du Brug på alle, vil alle lister du er medlem af på også få den samme indstilling som du har valgt her. Klik på Vis andre lister jeg er medlem af ovenfor for at se hvilke andre mailinglister du er medlem af.

Modtag meddelelser

Sæt denne til Ja for at modtage alle E-mails som sendes til denne liste. Sæt den til Nej hvis du i en periode ikke ønsker at modtage E-mail som sendes til listen, men alligevel ønsker at være medlem af listen. (kan være nyttig f.eks. hvis du skal på ferie) Sætter du den til Nej, skal du huske at sætte den tilbage igen, for den vil ikke blive sat tilbage til Ja automatisk.

Ja
Nej

Brug på alle

Sammendrag-modus

Vælger du sammendrag-modus, vil du med jævne mellemrum (normalt en gang om dagen, muligvis flere gange, det kommer an på hvor meget der sendes til listen) få en samle-E-mail som indeholder alle meddelelser som bliver sendt til listen, i stedet for at få alle meddelelser hver for sig. Hvis du skifter fra sammendrag-modus til normal- modus, vil du muligvis alligevel få en sidste E-mail med sammendrag selv om du allerede er begyndt at modtage alle meddelelser enkeltvis.

Nej
Ja
Modtag sammendrag som ren tekst eller i MIME-format?

Måske understøtter dit emailprogram ikke MIME-formatet. At modtage sammendrag i MIME-format anbefales, men får du problemer med at læse E-mail i det format, kan du vælge ren tekst her.

MIME
Ren tekst

Brug på alle

Modtag dine egne meddelelser til listen?

Normalt vil du modtage E-mails som du selv har sendt til listen. Hvis du ikke ønsker at modtage disse, skal du vælge Nej her.

Nej
Ja
Modtag bekræftelse når du sender E-mail til listen?

Vælg Ja her hvis du ønsker at få en bekræftelse hver gang du sender en E-mail til listen.

Nej
Ja
Få din adgangskode tilsendt jævnligt?

En gang om måneden kan det være du får en E-mail som indeholder adgangskoder for alle de lister du er medlem af på dette system. Du kan slå det fra her.

Nej
Ja

Brug på alle

Vil du være synlig på deltagerlisten?

Når nogen går ind på websiden for at se alle medlemmer af listen, vil din email-adresse normalt vises. (Men stavet på en måde så robotter som høster email-adresser fra websider og måske derefter sender spam til dem, ikke vil forstå at det er en email-adresse.) Vælg 'Nej' hvis du ikke ønsker din email-adresse vist på listen.

Nej
Ja
Hvilket sprog foretrækker du?

Hvilke emner vil du modtage?

Ved at vælge et eller flere emner kan du filtrere de meddelelser som sendes til mailinglisten, sådan at du kun modtager det som har din interesse.

Hvis en meddelelse ikke kan placeres under noget emne, er det denne indstilling der bestemmer om du modtager meddelelsen eller ej. Hvis du ikke vælger nogen emner her, vil du modtage alle meddelelser som sendes til listen.

Vil du modtage meddelelser som ikke kan placeres under noget emne?

Dette valg gælder kun, hvis du har valgt et eller flere emner ovenfor. Det bestemmer om du skal modtage meddelelser som ikke kan placeres under noget emne. Vælger du Nej vil du ikke modtage dem, vælger du Ja vil du modtage dem.

Hvis du ikke har valgt nogen emner i indstillingen ovenfor, vil du modtage alle meddelelser som sendes til listen.

Nej
Ja
Undgå at få E-mail fra listen som også er adresseret direkte til dig?

Du kan vælge hvad der skal ske, hvis der kommer en E-mail til listen som desuden er adresseret direkte til dig (dvs. din email-adresse står i To: eller Cc: feltet). Vælg Ja for at undgå at modtage mailen fra listen. Vælg Nej for alligevel at modtage mailen fra listen.

For særligt interesserede: Hvis listen er sat op til at personificere meddelelser sendt til listen, og du vælger at modtage E-mail fra listen, vil alle mails fra listen have et X-Mailman-Copy: yes felt i headeren.

Nej
Ja

Sæt globalt